Vouwfietsen: handig geplooid in een handomdraai

Fietslab – Leuven - VouwfietsenU woont op fietsafstand van het station en u pendelt met de trein naar uw werk. Met een vouwfiets, in Leuven te verkrijgen bij Fietsenwinkel Fietslab, rijdt u snel en comfortabel naar het station, u vouwt uw fiets en neemt hem mee op de trein (niet op het gangpad...).

Neem hem mee op het vliegtuig

Op uw eindstation vouwt u uw fiets terug open en rijdt u tot op uw eindbestemming. Vouwfietsen kunnen ook mee op het vliegtuig, in de auto of op de boot – u kunt er alle kanten mee uit. Thuis zet u uw vouwfiets gewoon onder uw kapstok of hangt hem ergens op.

U kunt uw vouwfiets vrijwel overal voor gebruiken waar u ook een gewone fiets voor zou gebruiken, ook in de stad met bagagetassen. Er zijn volledig geveerde vouwfietsen, stadsmodellen, trekkingfietsen, racefietsen, … Kortom: voor iedereen wat wils.

Keuze uit vele merken

Bij ons vindt u volgende merken in het assortiment:

  • www.nl.r-m.de: Birdy, de vol geveerde en compacte vouwfiets die overal en altijd klaar staat.
  • www.bernds.de: zeer hoogwaardige vouwfiets en veel keuze naar afmontage, rijd als een gewone fiets, ook een model met zeer lage instap.
  • www.airnimal.com: vouw en deelfiets die door de iets grotere wielmaat even goed als een sportieve fiets rijd.
  • www.gobikeworld.com: Volledig geveerde vouwfiets met een mooie vormgeving.

Uw vragen zijn welkom

Nog vragen over onze vouwfietsen, of maakt u graag een afspraak bij Fietsenwinkel Fietslab in Leuven? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.


Back to Top